KÄRA DAGBOK

BEST OF YOU – RELAUNCH PARTY

Rekvisita är till för att användas! Christina (hennes blogg här) ser ialf glad ut. Jag ser dock ut som att jag tar detta jätte seriöst. 

Jennifer (till hö) som när hon inte hänger i baren, håller sitt fantastiska pass Body Wheel 

Henriette (till hö) & Clara visar upp goodieboxen som kommer från min favvo, The Healthy Box.

Goddagens mina vänner. Helgen är över och min favvodag måndag är här! Jag har verkligen haft en supermysig helg på alla plan och känner mig mer än taggad att sätta igång med jobbandet. Hade gärna jobbat inatt när jag låg klarvaken kl 03:30. Kände mig dock inte riktigt lika taggad att gå upp när kl ringde vid 5:45, haha. Men jag rev av ett utomhuspass kl 7:00 OCH var även med själv och tränade då jag insåg att jag aldrig skulle orka träna under dagen annars. Tjoflöjt så var både jobb och träning gjort när kl slagit 08:00.

Vi kan väl även öppna upp måndagsbloggandet med att prata lite om det fräsiga relaunch partyt för Best Of You, som jag var på i lördags. Åter igen är detta personer jag enbart har haft kontakt med via sociala medier och aldrig träffat IRL. men nu var jag alltså bjuden på lite skönt mingel med massor av härliga töser. Lucky me!

Sajten drivs av två inspirerande tjejer vid namn Henriette (från Norge) och Mo från Frankrike. Dessa underbara donnor har en sajt som osar av hälsa. Hälsa hela vägen liksom.. inifrån och ut. Precis så som jag vill ha det. Så, in på deras sida och rota runt för en massa inspo nu. HÄR! 

 

Nu måste jag fortsätta jobba och jag håller tummarna för att min energi håller i sig på samma sätt resten av dagen. Later!

4 Comments
Previous Post
15 maj, 2017
Next Post
15 maj, 2017

4 Comments

 • Henriette

  Thank you so much for sharing the love <3 It was truly wonderful to meet you! Wish you a beautiful day, see you soon again I hope 🙂

  • Marie

   Thank YOU! I think we have to meet up again very soon 🙂 Kram

 • Cristina

  Måndagsbloggande hela veckan för massa härlig inspiration tack! 😀 <3

  • Marie

   Haha, just det.. du menar inte bara ett inlägg per år typ?! Ok, I´ll try! Kram på dig <3

Leave a Reply

Related Posts

My Instagram @theworkoutplan_

 • 🌟 Äntligen här, full av gosaker!! Tack snälla @thehealthybox för TRÄNINGSBOXEN by @akaannica 🏋🏻‍♀️ Vill du vara med & tävla om en egen box? In på @thehealthybox !! Tävlingen avslutas på midsommarafton kl 08:00 💗🌱🙋🏻
 • När man börjar morgonen med en gofrulle... 🙌🏼🌟
 • Just a friendly little reminder mina vänner ☝🏼🤔😘
 • Plötsligt så händer det... man blir inbjuden på yoga hos världsbästa @skytrainingbyshirin tillsammans med @malin_nylen & @martennylen 🌟 Hatha Yoga, den yoga formen som jag som stel yoganybörjare (hitintills) gillar absolut allra bäst. @shapebyshirin, snälla flytta tillbaka till Sverige och öppna en studio nära mig 🙏🏼 Med vänlig hälsning, min kropp!
 • 🕞 En senare fredagslunch som dukas upp & intas på fredagskontoret🍴(köksfönster & köksbord) sedan lite mer av werk werk werk 👩🏻‍💻 #happyfriday vänner 💗
 • ✌🏼Tack Mallan Brallan @malin_nylen för en fräsig rullning ihop med @bodywheel.se + @riviasports + @stadium_pulse 👏🏼💪🏼
 • TACK för underbar vibe på ett underbart event @abilica @malin_nylen & @martennylen 🙏🏼💜 Önskar varje morgon kunde starta i en "cage" 💪🏼🐒👵🏼🎉💃🏻
 • När man har så roligt att man inte riktigt vet vad man ska göra av sig självt 😂🎉 TACK @polhempr & min härliga vapendragare @moaquist, för gårdagens träningsevent för @karitraa 💪🏼 100 tjejer som sprang, klättrade på stenar, i trappor, över & under allt som kom i vår väg 🙌🏼👏🏼💪🏼 Härliga människor & härlig energi 👯
#kturbantraining
 • YEEEY! today is my day 🙋🏻👏🏼🙌🏼🌟🥂🍾🎉
 • I samarbete med @superfruit_com svängde jag ihop en så kallad acaiBOWL... eller som @miaskaringerlazar säger, jag tog en helt vanlig jäkla tallrik från köksskåpet, blandade ihop en massa goa saker jag hade hemma med mitt acaipulver, sedan strösslade & strödde jag ännu mer götta på det & hepp, en ACAIBOOOWL 🥄
 • Forgot to do yoga this morning... that makes it 41 years in row now 🤷🏻‍♀️(📸@bskwdigitl)
 • I samarbete med @friggs så förvandlades vårt söndagsfrukostbord till en bättre te & knäckebröd avsmakningsfest👌🏼☕️ Det har snart gått 1 tim men vi sitter glatt kvar och äter vidare 🙋🏻

MY INSTAGRAM