KÄRA DAGBOK

BEST OF YOU – RELAUNCH PARTY

Rekvisita är till för att användas! Christina (hennes blogg här) ser ialf glad ut. Jag ser dock ut som att jag tar detta jätte seriöst. 

Jennifer (till hö) som när hon inte hänger i baren, håller sitt fantastiska pass Body Wheel 

Henriette (till hö) & Clara visar upp goodieboxen som kommer från min favvo, The Healthy Box.

Goddagens mina vänner. Helgen är över och min favvodag måndag är här! Jag har verkligen haft en supermysig helg på alla plan och känner mig mer än taggad att sätta igång med jobbandet. Hade gärna jobbat inatt när jag låg klarvaken kl 03:30. Kände mig dock inte riktigt lika taggad att gå upp när kl ringde vid 5:45, haha. Men jag rev av ett utomhuspass kl 7:00 OCH var även med själv och tränade då jag insåg att jag aldrig skulle orka träna under dagen annars. Tjoflöjt så var både jobb och träning gjort när kl slagit 08:00.

Vi kan väl även öppna upp måndagsbloggandet med att prata lite om det fräsiga relaunch partyt för Best Of You, som jag var på i lördags. Åter igen är detta personer jag enbart har haft kontakt med via sociala medier och aldrig träffat IRL. men nu var jag alltså bjuden på lite skönt mingel med massor av härliga töser. Lucky me!

Sajten drivs av två inspirerande tjejer vid namn Henriette (från Norge) och Mo från Frankrike. Dessa underbara donnor har en sajt som osar av hälsa. Hälsa hela vägen liksom.. inifrån och ut. Precis så som jag vill ha det. Så, in på deras sida och rota runt för en massa inspo nu. HÄR! 

 

Nu måste jag fortsätta jobba och jag håller tummarna för att min energi håller i sig på samma sätt resten av dagen. Later!

4 Comments
Previous Post
15 maj, 2017
Next Post
15 maj, 2017

4 Comments

 • Henriette

  Thank you so much for sharing the love <3 It was truly wonderful to meet you! Wish you a beautiful day, see you soon again I hope 🙂

  • Marie

   Thank YOU! I think we have to meet up again very soon 🙂 Kram

 • Cristina

  Måndagsbloggande hela veckan för massa härlig inspiration tack! 😀 <3

  • Marie

   Haha, just det.. du menar inte bara ett inlägg per år typ?! Ok, I´ll try! Kram på dig <3

Leave a Reply

Related Posts

My Instagram @theworkoutplan_

 • Gårdagen startade med så mycket härlig energi att jag fortfarande kan leva lite på det idag 🙏🏼Det är precis såhär jag vill att träning ska kännas.. glatt & roligt, med sammanhållning och samtidigt svettigt & utmanande! Det kan bli precis hur lätt eller jobbigt som du själv väljer. Därav säger jag alltid, ALLA kan vara med! TACK alla grymma tjejer som kom och krigade sig trötta och svettiga kl 7:00 på morgonen💪🏼👊🏼💥😘Och TACK @best_of_u, @studiolevels & underbara @thehealthybox för världens finaste goodiebag 🙏🏼🌸💜 (foto: @saulis.janis)
 • 🤔 #TrueStory ✨Every. Single. Night!✨
 • 🙋🏻 Imorgon kl 07:00 är det dags för fredagens "HEALTHY HAPPY HOUR" cirkelträning med musiktema HIP-HOP 🎶. Har även teamat ihop mig med @thehealthybox & @best_of_u för lite extra överraskningar 🎁✨💪🏼
 • m å n d a g 🙌🏼🙋🏻 jösses vilket riv det var på tjejerna i morse 🎊 ÄLSKAR att börja veckan här @studiolevels ❣️
Imorgon tisdag har jag lunchpass kl 11:30-11:45 & på fredag kl 07:00 avslutar vi veckan lika starkt som vi påbörjade den. Maila info@theworkoutplan om du vill vara med & leka 👯✌🏼
 • 🙋🏻... & det är ÄNTLIGEN helg mina vänner!👏🏼🙌🏼 Detta betyder dock inte att jag på något sätt ska vara helt ledig men jag kommer ialf INTE gå upp kl 5 ✨😴 #SovMorgon #DetGårBraNu
 • Om ändå varje morgon kunde börja med fräsiga kläder & intervaller tillsammans med härliga & starka kvinnor👍🏼👯TACK @casalltraining & @polhempr för den svettfesten!! 💨💦👊🏼💪🏼❤️
 • 🤷🏻‍♀️Är det någon som känner igen sig i känslan av att man plötsligt inte har lust till någonting. Ingen kreativitet. Hjärnan ba' häjdå! Som att trycka på en knapp så försvann all min energi. Från en stark & energifull morgon.. till en total tomhet! Plötsligt vill jag bara vara ifred, vill stänga in mig i ett tyst rum. Inte behöva prata, inte behöva tänka på alla "måsten"🙈 Så, mina instavänner, jag checkar ut, ni hittar mig som på bilden fast i en garderob (utan @thehealthyblond bakom mig med sin kamera, vore sååå skumt!😂) TACK för idag måndag, men nu räcker det. Ses imorrn🙋🏻❤️ (fotocred: @bskwdigitl
 • sunday vibe... 🤷🏻‍♀️
 • 🎉 när fredagskänslan slår till 🐒🐒
 • ☕️💄dagens start: frukosteventet hos @oriflame_sverige som verkligen höjde mitt morgonhumör till skyarna👌🏼Tack @best_of_u, @oriflame_sverige & @blueberrylifestyle & alla underbara kvinnor som förgyllde 👯👯‍♂️🌟💜
 • 🙆🏻🙅🏻Efter 11 dagars avhållsamhet från instagram är jag åter redo för den här "låtsasvärlden" 🌎 På bloggen (länk i profil) berättar jag vad jag för tillfället övar upp mig inom. Någonting som får mig att bli mitt "bättre jag" som det så tjusigt & fräsigt heter. 42 år gammal och det är dags att andas djupt, tänka på hjärtat (nej tack hjärtinfarkt), bli lite mer harmonisk & klok tänker jag.. 👵🏼☕️ (bild: @best_of_u)
 • 🙋🏻Tack alla inblandade, för ett fint fredagsdisco (@best_of_u , @icaniwill + alla som var med & svettades SÅKLART 💦) Imorgon tisdag 5/9 sätter jag igång med LUNCHPASS kl 11:30-12:15 💪🏼👊🏼 maila info@theworkoutplan.se för anmälan & mer info 💜

MY INSTAGRAM