KÄRA DAGBOK

BEST OF YOU – RELAUNCH PARTY

Rekvisita är till för att användas! Christina (hennes blogg här) ser ialf glad ut. Jag ser dock ut som att jag tar detta jätte seriöst. 

Jennifer (till hö) som när hon inte hänger i baren, håller sitt fantastiska pass Body Wheel 

Henriette (till hö) & Clara visar upp goodieboxen som kommer från min favvo, The Healthy Box.

Goddagens mina vänner. Helgen är över och min favvodag måndag är här! Jag har verkligen haft en supermysig helg på alla plan och känner mig mer än taggad att sätta igång med jobbandet. Hade gärna jobbat inatt när jag låg klarvaken kl 03:30. Kände mig dock inte riktigt lika taggad att gå upp när kl ringde vid 5:45, haha. Men jag rev av ett utomhuspass kl 7:00 OCH var även med själv och tränade då jag insåg att jag aldrig skulle orka träna under dagen annars. Tjoflöjt så var både jobb och träning gjort när kl slagit 08:00.

Vi kan väl även öppna upp måndagsbloggandet med att prata lite om det fräsiga relaunch partyt för Best Of You, som jag var på i lördags. Åter igen är detta personer jag enbart har haft kontakt med via sociala medier och aldrig träffat IRL. men nu var jag alltså bjuden på lite skönt mingel med massor av härliga töser. Lucky me!

Sajten drivs av två inspirerande tjejer vid namn Henriette (från Norge) och Mo från Frankrike. Dessa underbara donnor har en sajt som osar av hälsa. Hälsa hela vägen liksom.. inifrån och ut. Precis så som jag vill ha det. Så, in på deras sida och rota runt för en massa inspo nu. HÄR! 

 

Nu måste jag fortsätta jobba och jag håller tummarna för att min energi håller i sig på samma sätt resten av dagen. Later!

4 Comments
Previous Post
15 maj, 2017
Next Post
15 maj, 2017

4 Comments

 • Henriette

  Thank you so much for sharing the love <3 It was truly wonderful to meet you! Wish you a beautiful day, see you soon again I hope 🙂

  • Marie

   Thank YOU! I think we have to meet up again very soon 🙂 Kram

 • Cristina

  Måndagsbloggande hela veckan för massa härlig inspiration tack! 😀 <3

  • Marie

   Haha, just det.. du menar inte bara ett inlägg per år typ?! Ok, I´ll try! Kram på dig <3

Leave a Reply

Related Posts

My Instagram @theworkoutplan_

 • HIGH FIVE det är fredag. Solen lyser, fåglarna kvittrar och livet är fullt av möjligheter🙋🏻‍♀️🙏🏼 Jag har några timmar kvar av jobb sedan sparkar jag av mig skorna och tar helg💃🏻
.
Hur ser din fredag ut?💕
.
(📸: @saulis.janis )
 • TACK tjejer för ett härligt, glatt och peppigt första pass på mitt och @charlottebeijer’s OUTDOOR BOOTCAMP💪🏼👊🏼✌🏼In på bloggen för mer info, som vanligt, länk i bio👆🏼
.
Tack till @abilica för roliga träningsleksaker och tack @vitaminwellsverige för dryck🙏🏼❤️
.
Foto: @saulis.janis
 • 🤔Let’s go for brunch they said.. it’ll be fun they said 😂📸 #TheStruggleIsReal 🤷🏻‍♀️
.
.
Tack för alla skratt igår @karinrahm @malin_nylen @sassa_asli @shakeforshape @fanny_josefine och THANKS for having us @radissonbluroyalpark 🙏🏼 Magisk vegansk brunch 🌟🌟🌟 #iwillbeback
 • 4 övningar att göra med en deadball. Swipa åt sidan för 🎥
.
Jag och @charlottebeijer gjorde varje övning under 1 min och vilade ca 10 sek mellan övningarna. Detta x 4 varv💦 Pulsen steg, svetten osade och #måbra - hormonerna poppade🙌🏼
.

Tränar du helst själv eller med en vän/vänner/grupp? 👯‍♂️
.
Om du gillar att träna i grupp så kan jag påminna om vårt OUTDOOR BOOTCAMP som sätter igång imorgon. Där kan du verkligen boosta din träningsglädje. Hojta om du vill komma!🙋🏻‍♀️
 • ✔️ #justsaying
 • Efter bootcamp pass kommer mysbrunch i solen ☀️ Nu väntar lite mer jobb och sedan är det semester!!! .. alltså vanlig lördag & söndags ledighet och även lite jobb, men ändå..yaaay, TYP semester 2 dagar🙌🏼
.
Hur ser resten av din dag ut?🌸
 • 🙋🏻‍♀️Godmorgon vänner, fredag idag och jag har nog aldrig längtat så mycket efter en sovmorgon som nu.. veckan har varit så jädrans intensiv på så många olika sätt🌪 En himla bra vecka men jag måste få lite fler timmar sömn nu 😴👵🏻 #detvarbättreförr #tantärtrött (📸: @saulis.janis )
.
Hur har din vecka varit?💕
 • BATTLEROPE WEDNESDAY anyone?!🙋🏻‍♀️
.
Här bjuder jag och @charlottebeijer på 4 st sköna övningar som ev kommer dyka upp på vårt BOOTCAMP som sätter igång på måndag den 21/5 kl 18:00 💪🏼👊🏼
.
Glöm inte att boka din och kompisens/pojkvännens/mammas plats på • workout.bootcamp@hotmail.com
.
Vad har du för ”relation” till battlerope? Hit👍🏼 eller Shit👎🏼
 • 🏄🏻‍♀️ON TOP OF... THE WORLD (eller bara on top of @breakitandyouwillmakeit😂)
.

Det känns som att jag ”surfade” genom yogan hos @selmacityspasthlm & @best_of_u i morse🧘🏻‍♀️då takterassen invigdes under en klarblå himmel ☀️ och jag kan verkligen inte komma på ett bättre sätt att börja dagen
.

Tisdagar kl 07:15 lugn och skön yoga, lättare frukost och tillgång till spa:t🙌🏼 Bokas på @clarionsign webshop 🙋🏻‍♀️
 • OUTDOOR BOOTCAMP STARTAR MÅN 21 MAJ
.
Hur härligt är det inte att träna utomhus under sommaren? Flytta ut din träning med mig och @charlottebeijer och joina oss på sommarens härligaste AW - Outdoor Bootcamp i Humlegården.
.
En 4 veckors period där du kommer få svettas, skratta, träffa nya vänner och jobba hårt. Varje måndag och onsdag kl 18:00. .
.
.
🎥 Vi gillar att dela med oss så om du swipar åt sidan kommer 5 tips på övningar som du kan göra med TRX-band. 
1. Rodd
2. Enbensböj
3. Armhävningar
4. Höftlyft
5. Bulgarian split squat
.
•Utför varje övning i 45 sekunder
•Vila i 10-15 sekunder mellan varje övning
•De övningar du kör med ett ben i taget gäller 45 sekunder på vardera ben innan du går över till nästa övning.
•3-4 varv
.
Om du inte vill göra övningarna helt själv eller vill ha större variation på övningar och mer pepp. Ja, då vet du vad som gäller! Anmäl dig till vår outdoor bootcamp nu. Anmälan görs på workout.bootcamp@hotmail.com
 • Tack skatteverket, jag kommer ha en helt fantastisk semester.. om några år😂👍🏼
.

Vad har du för härliga semesterplaner? #LåtMigLevaGenomDinIstagramiSommar😂 🇸🇪🇬🇷🇹🇷🇺🇸🇹🇭
 • ☀️Godmorgon kompisar! Solen lyser fortfarande från en klarblå himmel och min dagsplan är att jag ska ha en riktigt skön ledig dag, ladda på energi och göra det som faller mig in just för stunden✌🏼
.
Vad ska du göra?🤗

MY INSTAGRAM