KÄRA DAGBOK

BEST OF YOU – RELAUNCH PARTY

Rekvisita är till för att användas! Christina (hennes blogg här) ser ialf glad ut. Jag ser dock ut som att jag tar detta jätte seriöst. 

Jennifer (till hö) som när hon inte hänger i baren, håller sitt fantastiska pass Body Wheel 

Henriette (till hö) & Clara visar upp goodieboxen som kommer från min favvo, The Healthy Box.

Goddagens mina vänner. Helgen är över och min favvodag måndag är här! Jag har verkligen haft en supermysig helg på alla plan och känner mig mer än taggad att sätta igång med jobbandet. Hade gärna jobbat inatt när jag låg klarvaken kl 03:30. Kände mig dock inte riktigt lika taggad att gå upp när kl ringde vid 5:45, haha. Men jag rev av ett utomhuspass kl 7:00 OCH var även med själv och tränade då jag insåg att jag aldrig skulle orka träna under dagen annars. Tjoflöjt så var både jobb och träning gjort när kl slagit 08:00.

Vi kan väl även öppna upp måndagsbloggandet med att prata lite om det fräsiga relaunch partyt för Best Of You, som jag var på i lördags. Åter igen är detta personer jag enbart har haft kontakt med via sociala medier och aldrig träffat IRL. men nu var jag alltså bjuden på lite skönt mingel med massor av härliga töser. Lucky me!

Sajten drivs av två inspirerande tjejer vid namn Henriette (från Norge) och Mo från Frankrike. Dessa underbara donnor har en sajt som osar av hälsa. Hälsa hela vägen liksom.. inifrån och ut. Precis så som jag vill ha det. Så, in på deras sida och rota runt för en massa inspo nu. HÄR! 

 

Nu måste jag fortsätta jobba och jag håller tummarna för att min energi håller i sig på samma sätt resten av dagen. Later!

4 Comments
Previous Post
15 maj, 2017
Next Post
15 maj, 2017

4 Comments

 • Henriette

  Thank you so much for sharing the love <3 It was truly wonderful to meet you! Wish you a beautiful day, see you soon again I hope 🙂

  • Marie

   Thank YOU! I think we have to meet up again very soon 🙂 Kram

 • Cristina

  Måndagsbloggande hela veckan för massa härlig inspiration tack! 😀 <3

  • Marie

   Haha, just det.. du menar inte bara ett inlägg per år typ?! Ok, I´ll try! Kram på dig <3

Leave a Reply

Related Posts

My Instagram @theworkoutplan_

 • 💪🏼HÖSTTRÄNING med start mån 21/8 kl 07:00 då jag sätter igång med "öppna pass" (betala per tillfälle) MÅNDAGAR & FREDAGAR kl 07:00-08:00 på @studiolevels 💃🏻 Svettig cirkelträning i olika upplägg från gång till gång men alltid fokus på att hela kroppen ska få sig en ordentlig genomkörare 😅👊🏼 ‼️Begränsat antal platser så maila gärna på info@theworkoutplan.se eller hojta här👇🏼
 • 🤓#staypositive #stayalive #staystrong
 • MÅNDAG = veckodagen som är som ett par helt nya vita kicks, fräsigt fräscha & helt jäkla oförstörda... 👟OCH man gör allt för att hålla dom👌🏼. Så ser ialf min vision ut inför denna vecka 💭🙌🏼 #wishmeluck🙋🏻🕺🏻
 • fredagsdansen 🙋🏻💃🏻🕺🏻#untzuntz 🎶 @studiolevels
 • • a u g u s t i • jag är redo! 🙋🏻💪🏼 #werk #slay #hustle säger man om man vill att alla ska fatta hur hårt jag tänker jobba augusti nu eller? 😂
 • Glädjen när man är klar med en expressträning på 30 min & inte alls var taggad på träning från början. Nu längtar jag istl ihjäl mig efter morgondagens ordentliga svettfest 💦💪🏼🥊 #yeeey #alltärbättreäninget Vad ska ni/har ni träna/t? 💜
 • En "måndags throw back" till en tid då jag VILLE vara bekväm & känna mig fräsig i extremt färgglada träningskläder 🤔😂. Jag tycker det så såå fint men jag känner mig såå obekväm i det 🤷🏻‍♀️ Så, nu är det lika bra att inse att jag älskar svart, vitt, grått... & den riktigt riktigt GALNA färgen.. pastell/puderosa 🙌🏼👏🏼👊🏼 #BornToBeWild 😺

Vad trivs NI bäst i när ni tränar? Färgglatt, svart, genomskinligt, urringat, magtoppar, shorts...???
 • Instagrampeople, hello... 🙋🏻 can you hear me? .... Anyone? #DetVarBättreFörr 👵🏼
 • Ett riktigt "håll käften pass" på @mastersgymstockholm avklarat för min del & jag säger trevlig helg till mina instavänner & R.I.P till min stackars kropp 👊🏼💪🏼😅
 • "på språng mellis" innan träning idag 🙏🏼👌🏼💜
 • 🌸Namaste säger jag & avbokar träningen idag då kroppen känns som den ska ramla ihop & dö på så många olika sätt 😤Extremt trötta & smärtsamma höftböjare, lättare halsont & med nattens 2,5 tim sömn är jag tametusan ingen pigg & käck tös idag 😴 Jag håller mig enbart vaken pga 700 maskiner tvätt & drömmen om hur underbart det kommer kännas när det är läggdags ikväll 🙌🏼🙄😂 #KrigarVidare 👵🏼💪🏼
 • 💭när vi började våra mornar såhär tjejer ☝🏼👍🏼🙌🏼💪🏼 #DrömmigtVärre

MY INSTAGRAM