KÄRA DAGBOK

SOON TO BE BRIDE

Snart är det dags mina vänner, snart byter jag namn från Kanter till Emre. Snart är jag Mrs istället för Ms. Snart är jag gift med the love of my life och min själsfrände som jag ska leva med resten av mitt liv. Iiiiih, jag är så glad att jag kissar på mig.

Och på lördag är det jag som “skuttar” ner (kan man verkligen skutta i 10 cm höga klackar?) för kyrkgången och säger I DO!

Nu har jag bara lite smått och gott kvar att fixa och jag och min (soon to be) man, träffades i morse för sista gången innan lördag. 3 dagar utan varandra innan vi ses i kyrkan, vid altaret och jag har redan fjärilar i magen inför det.

Och förövrigt, hej igen, jag vet att jag äger bloggen som Gud glömde men det får vara så nu, jag har nya krafter till allt detta inom kort. Arbete och allt annat har blivit totalt lidandes utav bröllopet vill jag lova.

Nu, iväg för fix med bordsplacering. Hej!

2 Comments
Previous Post
1 juni, 2016
Next Post
1 juni, 2016

2 Comments

 • Arezo

  Jag är så himla glad att du har hittat rätt person. Härligt att vara kär i någon som känner likadan.
  Önskar dig all lycka i framtiden. Du är en vacker person båset på insidan och utsidan , och förtjänar det bästa i livet.
  Lycka till på lördag. Du kommer att vara en av de vackraste brudar som finns. Njut av din dag . Kommer art tänka på dig.
  Kram och stor grattis i förväg ❤️

  • theworkoutplan

   TACK så mycket för dina otroligt fina ord Arezo <3 <3 <3 Ta hand om dig och familjen och jag önskar ER all lycka <3

Leave a Reply

Related Posts

My Instagram @theworkoutplan_

 • #DearSanta ... 🎅🏽
 • Dansar in måndag & ny vecka like... 💃🏻✌🏼#monday #DanceLikeNoOnesWatching (📸: @josefinstein)
 • 🙋🏻💃🏻👯‍♀️
 • När man börjar dagen med @malin_nylen, mindfulness, mysfrulle, @olehenriksen & @lovephilosophy ✨🙏🏼💗
 • ❄️⛄️ Min favoritfärg? Jag svarar sprudlande svart 🤔.. men då självklart i alla dess olika toner som, ljussvart, mellansvart och mörksvart 🖤🤷🏻‍♀️
 • kaffetanterna 👵🏼👵🏼☕️ #iamreadysweden @malin_nylen
 • 🎄Glad 1:a advent!✨ Snart är det julafton och nu är det hög tid för fiffiga julklappstips.. 🤶🏼In på @thehealthybox (thehealthybox.se) och klicka hem en urfin julklappsbox till någon du vill göra lite extra varm i 💗. Hur fina och hur enkelt!?🎁 Boxen ni ser på bilden är novemberboxen)
 • 🎶 I AM READY för ett 80-tals aerobicspass... skrek jag när jag dundrade in på @iamreadysweden’s realesefrukost/fest på @altromondoyoga i morse💃🏻 Jag nynnar fortfarande på ”im a maniac” och känner mig hög på all positiv energi🙌🏼 TACK @malin_nylen & @martennylen och TACK till dansstjärnan @mcajdert för ett grymt pass + musik, du är en stjärna👌🏼👏🏼✨ In på www.iamreadysweden.se (Foto:@josefinstein)
 • ✔️
 • Kvällspasset ”hets mot liten folkgrupp”✔️😂 Onsdagar kl 17:15 på @studiolevels Alltså.. känslan jag får av mitt jobb 🙌🏼 Oavsett humör, trötthet eller bekymmer, jag ÄLSKAR varje minut av det 🙏🏼 TACK till er som kommer och leker med mig, ni gör mitt liv lite mer magiskt ✨✨✨🙏🏼😘
 • VINN BILJETTER TILL FITNESSFESTIVALEN! Till helgen ställer I AM READY ut med monter i #fitnessfestivalen och jag har fått äran att tävla ut 2 st tredagarsbiljetter✨ GÖR SÅHÄR FÖR ATT TÄVLA: Tagga en glad bild med #iamreadyFF som inleds med ”i am ready” eller ”jag är redo” och följ @iamreadysweden & @theworkoutplan_ (glöm inte att du måste ha ett öppet konto) 👍🏼Vinnaren utses imorgon onsdag 29/11! LYCKA TILL!🙋🏻
 • Godmorgon Instakompisar🙋🏻 Jösses vad veckan går fort. Min ”to do list” har växt sig sååå lång och det är dags för mig att sätta mobilen på ✈️-mode, sätta mig framför👩🏻‍💻 och fokusera på jobb. Hejdå vi ses om sisådär en 35 år🤔 (foto: @saulis.janis)

MY INSTAGRAM