KÄRA DAGBOK

SOON TO BE BRIDE

Snart är det dags mina vänner, snart byter jag namn från Kanter till Emre. Snart är jag Mrs istället för Ms. Snart är jag gift med the love of my life och min själsfrände som jag ska leva med resten av mitt liv. Iiiiih, jag är så glad att jag kissar på mig.

Och på lördag är det jag som “skuttar” ner (kan man verkligen skutta i 10 cm höga klackar?) för kyrkgången och säger I DO!

Nu har jag bara lite smått och gott kvar att fixa och jag och min (soon to be) man, träffades i morse för sista gången innan lördag. 3 dagar utan varandra innan vi ses i kyrkan, vid altaret och jag har redan fjärilar i magen inför det.

Och förövrigt, hej igen, jag vet att jag äger bloggen som Gud glömde men det får vara så nu, jag har nya krafter till allt detta inom kort. Arbete och allt annat har blivit totalt lidandes utav bröllopet vill jag lova.

Nu, iväg för fix med bordsplacering. Hej!

2 Comments
Previous Post
1 juni, 2016
Next Post
1 juni, 2016

2 Comments

 • Arezo

  Jag är så himla glad att du har hittat rätt person. Härligt att vara kär i någon som känner likadan.
  Önskar dig all lycka i framtiden. Du är en vacker person båset på insidan och utsidan , och förtjänar det bästa i livet.
  Lycka till på lördag. Du kommer att vara en av de vackraste brudar som finns. Njut av din dag . Kommer art tänka på dig.
  Kram och stor grattis i förväg ❤️

  • theworkoutplan

   TACK så mycket för dina otroligt fina ord Arezo <3 <3 <3 Ta hand om dig och familjen och jag önskar ER all lycka <3

Leave a Reply

Related Posts

My Instagram @theworkoutplan_

Instagram has returned invalid data.

MY INSTAGRAM