UTBILDNING & FÖRELÄSNINGAR

STHLM HEARTBEAT

Alltså dra mig baklänges vilken fantastisk dag jag hade på eventet STHLM Heartbeat som hölls på Fotografiska i lördags. 09:30 mötte jag upp Charlotte för att ta oss dit och nätverka med massor andra härliga tjejer i branschen, för att träna, äta och däremellan gå på flera olika workshops och träna lite till. Hur mycket inspiration på en och samma plats vid samma tillfälle?! Jag var i himlen i tell you! FANTASTISKT ordnat av Sofia Bursjöö (Upp och hoppa) och träningsevent.se TACK!!

 

Första träningpasset drog igång kl 10:00 och det var något som kallas Soma Move och jag hade verkligen ingen aning om vad det var och jag kan forfarande inte påstå att jag kan beskriva det på ett rättvist sätt. Det var i alla fall riktigt jobbigt och svetten rann bokstavligen. Klicka här för lite mer info! 

Därefter lite proteinglass och sedan en kortare föreläsning med Funkygine om hennes tankar runt sociala medier. Det är ju trots allt så vi alla marknadsför oss själva.

Sedan var det en aaasgod lunch från Valio (mer om det i ett eget inlägg), kaffe och ännu mera mingel. 

Dagens andra träningspass var Barre från SATS. Barre har jag tränat tidigare men inte på SATS och detta var inte alls lika jobbigt som det jag testat tidigare.. vilket var superskönt då kroppen redan var lite trött efter första passet. Sedan rev vi av ännu fler intressanta föreläsningar, kaffedrickande, fruktätning, nätverkande, skratt, nagel och ögonbrynsfix och sedan kom det… 

Dagens tredje och sista träningspass som var för Jorgine Vasstrand aka Funkygine… här mina vänner, här vill jag bara säga R.I.P min kära kropp. Och idag tisdag har jag fortfarande träningsvärk efter detta pass. Men kul som satan var det! Och sov gott gjorde jag den natten (var snarare i koma av trötthet).

Vi drog i varandra, hoppade över varandra, klättrade på varandra, burpees mm. Pulsen steg kan jag lova.

Dagen var 10 poäng av 10 möjliga och jag längtar redan till nästa år. TACK till alla som förgyllde min dag och tack till alla sponsorer givetvis. (Mer om den fräsiga, välfyllda och tunga goodiebagen kommer)

2 Comments
Previous Post
21 mars, 2017
Next Post
21 mars, 2017

2 Comments

 • uppochhoppa

  Vad härligt att du hade det bra Marie! Jag har vart på lite semester och läser nu ikapp, så kul att läsa om din dag. Kram!

  • Marie

   Hej Sofia och ett stort TACK igen, för den fina dagen verkligen. Hoppas du haft en riktigt bra semester 🙂 Kram

Leave a Reply

Related Posts

My Instagram @theworkoutplan_

 • #DearSanta ... 🎅🏽
 • Dansar in måndag & ny vecka like... 💃🏻✌🏼#monday #DanceLikeNoOnesWatching (📸: @josefinstein)
 • 🙋🏻💃🏻👯‍♀️
 • När man börjar dagen med @malin_nylen, mindfulness, mysfrulle, @olehenriksen & @lovephilosophy ✨🙏🏼💗
 • ❄️⛄️ Min favoritfärg? Jag svarar sprudlande svart 🤔.. men då självklart i alla dess olika toner som, ljussvart, mellansvart och mörksvart 🖤🤷🏻‍♀️
 • kaffetanterna 👵🏼👵🏼☕️ #iamreadysweden @malin_nylen
 • 🎄Glad 1:a advent!✨ Snart är det julafton och nu är det hög tid för fiffiga julklappstips.. 🤶🏼In på @thehealthybox (thehealthybox.se) och klicka hem en urfin julklappsbox till någon du vill göra lite extra varm i 💗. Hur fina och hur enkelt!?🎁 Boxen ni ser på bilden är novemberboxen)
 • 🎶 I AM READY för ett 80-tals aerobicspass... skrek jag när jag dundrade in på @iamreadysweden’s realesefrukost/fest på @altromondoyoga i morse💃🏻 Jag nynnar fortfarande på ”im a maniac” och känner mig hög på all positiv energi🙌🏼 TACK @malin_nylen & @martennylen och TACK till dansstjärnan @mcajdert för ett grymt pass + musik, du är en stjärna👌🏼👏🏼✨ In på www.iamreadysweden.se (Foto:@josefinstein)
 • ✔️
 • Kvällspasset ”hets mot liten folkgrupp”✔️😂 Onsdagar kl 17:15 på @studiolevels Alltså.. känslan jag får av mitt jobb 🙌🏼 Oavsett humör, trötthet eller bekymmer, jag ÄLSKAR varje minut av det 🙏🏼 TACK till er som kommer och leker med mig, ni gör mitt liv lite mer magiskt ✨✨✨🙏🏼😘
 • VINN BILJETTER TILL FITNESSFESTIVALEN! Till helgen ställer I AM READY ut med monter i #fitnessfestivalen och jag har fått äran att tävla ut 2 st tredagarsbiljetter✨ GÖR SÅHÄR FÖR ATT TÄVLA: Tagga en glad bild med #iamreadyFF som inleds med ”i am ready” eller ”jag är redo” och följ @iamreadysweden & @theworkoutplan_ (glöm inte att du måste ha ett öppet konto) 👍🏼Vinnaren utses imorgon onsdag 29/11! LYCKA TILL!🙋🏻
 • Godmorgon Instakompisar🙋🏻 Jösses vad veckan går fort. Min ”to do list” har växt sig sååå lång och det är dags för mig att sätta mobilen på ✈️-mode, sätta mig framför👩🏻‍💻 och fokusera på jobb. Hejdå vi ses om sisådär en 35 år🤔 (foto: @saulis.janis)

MY INSTAGRAM