PT THE HEALTHY BOX

THE HEALTHY BLOND WITH A WORKOUT PLAN

Låt mig berätta lite om Ulrika… Ulrika är tjejen bakom The Healthy Box som alltså även är The Healthy Blond. Jag har varit lite som en ambassadör för Ulrika’s underbara box i snart 3 år nu tror jag. Vi har aldrig träffats under dessa år, enbart mejlkontakt, men för några månader sedan så tog vi en fika tillsammans. Det resulterade i att jag tackade ja till att hjälpa Ulrika att komma i bättre form och vi hade ungefär 6 veckor på oss. Därefter skulle hon ge sig ut på sitt livs resa under 6 månaders tid. Och under denna resa så ska hon dessutom vlogga om sitt äventyr. Hur jäkla kul!? (här hittar du hennes vlogg)

Häromdagen reste hon och befinner sig nu till en början i Sidney. Tanken är att hon ska åka jorden runt och samtidigt göra en jävla massa aktiva roligheter. Surfa t.ex. Och därav behövde hon kötta på sig lite, för att orka ta sig upp på brädan, orka stå kvar på brädan, med andra ord, vara aktiv utan att ramla ihop efter 5 minuters fysisk aktivitet.

Låt mig berätta hur roliga veckor vi haft.. först och främst är hon en helt underbar människa och dessutom har vi haft ett helt magiskt samarbete med Fitness Collection (mer om dom i nästa inlägg). Vi har sprungit på nya träningsstudios med nya träningsformer, vi har svettats och vi har som sagt skrattat ihjäl oss (åt oss själva). Härligt dessutom att jag som hennes PT har fått träna IHOP med min kund/klient.

Utöver Fitness Collection har jag tränat Ulrika med mina fräsiga “The Workout Plan cirkelträningar”.  Hur som, jag ska inte skriva en bok så jag avrundar här så kan ni själva bara klicka er in på klippet här nere. So long vänner!

No Comments
Previous Post
13 april, 2017
Next Post
13 april, 2017

No Comments

Leave a Reply

Related Posts

My Instagram @theworkoutplan_

 • #DearSanta ... 🎅🏽
 • Dansar in måndag & ny vecka like... 💃🏻✌🏼#monday #DanceLikeNoOnesWatching (📸: @josefinstein)
 • 🙋🏻💃🏻👯‍♀️
 • När man börjar dagen med @malin_nylen, mindfulness, mysfrulle, @olehenriksen & @lovephilosophy ✨🙏🏼💗
 • ❄️⛄️ Min favoritfärg? Jag svarar sprudlande svart 🤔.. men då självklart i alla dess olika toner som, ljussvart, mellansvart och mörksvart 🖤🤷🏻‍♀️
 • kaffetanterna 👵🏼👵🏼☕️ #iamreadysweden @malin_nylen
 • 🎄Glad 1:a advent!✨ Snart är det julafton och nu är det hög tid för fiffiga julklappstips.. 🤶🏼In på @thehealthybox (thehealthybox.se) och klicka hem en urfin julklappsbox till någon du vill göra lite extra varm i 💗. Hur fina och hur enkelt!?🎁 Boxen ni ser på bilden är novemberboxen)
 • 🎶 I AM READY för ett 80-tals aerobicspass... skrek jag när jag dundrade in på @iamreadysweden’s realesefrukost/fest på @altromondoyoga i morse💃🏻 Jag nynnar fortfarande på ”im a maniac” och känner mig hög på all positiv energi🙌🏼 TACK @malin_nylen & @martennylen och TACK till dansstjärnan @mcajdert för ett grymt pass + musik, du är en stjärna👌🏼👏🏼✨ In på www.iamreadysweden.se (Foto:@josefinstein)
 • ✔️
 • Kvällspasset ”hets mot liten folkgrupp”✔️😂 Onsdagar kl 17:15 på @studiolevels Alltså.. känslan jag får av mitt jobb 🙌🏼 Oavsett humör, trötthet eller bekymmer, jag ÄLSKAR varje minut av det 🙏🏼 TACK till er som kommer och leker med mig, ni gör mitt liv lite mer magiskt ✨✨✨🙏🏼😘
 • VINN BILJETTER TILL FITNESSFESTIVALEN! Till helgen ställer I AM READY ut med monter i #fitnessfestivalen och jag har fått äran att tävla ut 2 st tredagarsbiljetter✨ GÖR SÅHÄR FÖR ATT TÄVLA: Tagga en glad bild med #iamreadyFF som inleds med ”i am ready” eller ”jag är redo” och följ @iamreadysweden & @theworkoutplan_ (glöm inte att du måste ha ett öppet konto) 👍🏼Vinnaren utses imorgon onsdag 29/11! LYCKA TILL!🙋🏻
 • Godmorgon Instakompisar🙋🏻 Jösses vad veckan går fort. Min ”to do list” har växt sig sååå lång och det är dags för mig att sätta mobilen på ✈️-mode, sätta mig framför👩🏻‍💻 och fokusera på jobb. Hejdå vi ses om sisådär en 35 år🤔 (foto: @saulis.janis)

MY INSTAGRAM