PT THE HEALTHY BOX

THE HEALTHY BLOND WITH A WORKOUT PLAN

Låt mig berätta lite om Ulrika… Ulrika är tjejen bakom The Healthy Box som alltså även är The Healthy Blond. Jag har varit lite som en ambassadör för Ulrika’s underbara box i snart 3 år nu tror jag. Vi har aldrig träffats under dessa år, enbart mejlkontakt, men för några månader sedan så tog vi en fika tillsammans. Det resulterade i att jag tackade ja till att hjälpa Ulrika att komma i bättre form och vi hade ungefär 6 veckor på oss. Därefter skulle hon ge sig ut på sitt livs resa under 6 månaders tid. Och under denna resa så ska hon dessutom vlogga om sitt äventyr. Hur jäkla kul!? (här hittar du hennes vlogg)

Häromdagen reste hon och befinner sig nu till en början i Sidney. Tanken är att hon ska åka jorden runt och samtidigt göra en jävla massa aktiva roligheter. Surfa t.ex. Och därav behövde hon kötta på sig lite, för att orka ta sig upp på brädan, orka stå kvar på brädan, med andra ord, vara aktiv utan att ramla ihop efter 5 minuters fysisk aktivitet.

Låt mig berätta hur roliga veckor vi haft.. först och främst är hon en helt underbar människa och dessutom har vi haft ett helt magiskt samarbete med Fitness Collection (mer om dom i nästa inlägg). Vi har sprungit på nya träningsstudios med nya träningsformer, vi har svettats och vi har som sagt skrattat ihjäl oss (åt oss själva). Härligt dessutom att jag som hennes PT har fått träna IHOP med min kund/klient.

Utöver Fitness Collection har jag tränat Ulrika med mina fräsiga “The Workout Plan cirkelträningar”.  Hur som, jag ska inte skriva en bok så jag avrundar här så kan ni själva bara klicka er in på klippet här nere. So long vänner!

No Comments
Previous Post
13 april, 2017
Next Post
13 april, 2017

No Comments

Leave a Reply

Related Posts

My Instagram @theworkoutplan_

Instagram has returned invalid data.

MY INSTAGRAM