OKATEGORISERAD TRÄNING

THE HEALTHY BLOND WITH A WORKOUT PLAN

Låt mig berätta lite om Ulrika… Ulrika är tjejen bakom The Healthy Box som alltså även är The Healthy Blond. Jag har varit lite som en ambassadör för Ulrika’s underbara box i snart 3 år nu tror jag. Vi har aldrig träffats under dessa år, enbart mejlkontakt, men för några månader sedan så tog vi en fika tillsammans. Det resulterade i att jag tackade ja till att hjälpa Ulrika att komma i bättre form och vi hade ungefär 6 veckor på oss. Därefter skulle hon ge sig ut på sitt livs resa under 6 månaders tid. Och under denna resa så ska hon dessutom vlogga om sitt äventyr. Hur jäkla kul!? (här hittar du hennes vlogg)

Häromdagen reste hon och befinner sig nu till en början i Sidney. Tanken är att hon ska åka jorden runt och samtidigt göra en jävla massa aktiva roligheter. Surfa t.ex. Och därav behövde hon kötta på sig lite, för att orka ta sig upp på brädan, orka stå kvar på brädan, med andra ord, vara aktiv utan att ramla ihop efter 5 minuters fysisk aktivitet.

Låt mig berätta hur roliga veckor vi haft.. först och främst är hon en helt underbar människa och dessutom har vi haft ett helt magiskt samarbete med Fitness Collection (mer om dom i nästa inlägg). Vi har sprungit på nya träningsstudios med nya träningsformer, vi har svettats och vi har som sagt skrattat ihjäl oss (åt oss själva). Härligt dessutom att jag som hennes PT har fått träna IHOP med min kund/klient.

Utöver Fitness Collection har jag tränat Ulrika med mina fräsiga “The Workout Plan cirkelträningar”.  Hur som, jag ska inte skriva en bok så jag avrundar här så kan ni själva bara klicka er in på klippet här nere. So long vänner!

No Comments
Previous Post
13 april, 2017
Next Post
13 april, 2017

No Comments

Leave a Reply

Related Posts

My Instagram @theworkoutplan_

 • Godmorgon vänner🙋🏻‍♀️ Idag torsdag tittar vi oss själva djupt i ögonen (i spegeln givetvis🤣), sedan klapp klapp på axeln och säg efter mig... JAG ÄR FANTASTISK precis så som jag är!
.
Idag tycker jag att vi enbart fokuserar på människor och saker som får oss att må bra, saker som för oss framåt, mot våra drömmar. #getshitdonekindofthursday såattsäga 🌟 Are you with me?😎
 • Definitely my happy place.. 🌟🙏🏼
.
🙋🏻‍♀️Var hittar du lite extra kraft och energi?
 • Fram med juicemackapär, grönsaker och frukt. Förkylningarna poppar upp runt omkring mig men jag bara vägrar bli sjuk🙈
.

Denna röda dröm ”snodde” jag och @henriettesophia1 från @balanceyoga och den kommer bli en stående juice här hemma under hösten känner jag. Så god!! Kanske även bör ha den på @theworkoutplanstudio’s Fuel Bar🤔
.
❤️Morötter, rödbetor, ingefära, apelsin och lime ❤️
.

Har DU ngn favvo juice just nu?
 • #MONSLAY 🌟 Im alive. Motivated. Determined & ready to slay the day people 💃🏻
 • Goddagens denna härliga måndag, hur har din vecka börjat so far? .
Jag börjar veckan med ett efterlängtat frisörbesök innan jag sätter mig framför datorn och fortsätter med @theworkoutplanstudio hemsida som SKA vara klar på onsdag. Ok, då vet ni, vi ses i framtiden, adjö, over n out, kram, hej då osv... 🙋🏻‍♀️
 • Det här gänget alltså.. krigar så svetten lackar och är glada som få. Känns som att inte ens en atombomb skulle rubba deras fokus. Lyllos mig...🙏🏼💕
 • Måndag och jag livin’ la vida loca och snoozar i 60 min 💃🏻 Igenkänning på den eller hoppar du ur sängen likt en 5 åring på julafton🤷🏻‍♀️Oavsett hoppas jag du får en fantastisk måndag kompis🙏🏼🙌🏼💕
 • BOWL O’CLOCK my friends.. 🥣 .
Vilken ingrediens, enligt dig, måste absolut finnas med i en bowl?
 • När man mitt i allt administrativt arbete saknar sina bootcamps så mycket att man bestämmer sig för att köra igång ett gäng, vill ta vara på sista sommarvädret, vill testa nytt ställe, väljer Sollentuna och får ”fullt hus” 🙏🏼🙋🏻‍♀️ #tacksamhetensmamma
 • Som jag saknar att gasta på och träffa alla fantastiska tjejer/kvinnor/brudar/damer igen🙏🏼😭❤️ Jag går igenom mina bilder, kastar upp en #tbt och tröstar mig lite med att det snart sätter igång igen...och ungefär 100 tim om dagen framöver 💦💪🏼 #lyllosmig #älskarmittjobb #TheWorkoutPlanStudio
 • • UNDER CONSTRUCTION• @theworkoutplanstudio 💫
.
När man bara skiter i allt och bestämmer sig för att följa sina drömmar🤷🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
.

Här är hon.. min dröm! En personlig träningsstudio tillägnad kvinnor i alla olika åldrar, storlekar, nivåer och ursprung. En plats där varje kvinna ska känna sig bekväm, motiverad och sedd i träningslokalen. En studio där jag kan hålla en personlig och nära kontakt med medlemmar och bootcampdeltagare. En plats med så mycket GOOD VIBES och systerskap att du aldrig kommer vilja gå hem 👏🏼🙌🏼😘 .
(läs mer på bloggen, länk i bio👆🏼)
 • Är sååå exalterad inför jobbhösten med mitt nya jobbprojekt som väntar (som jag iofs redan är mitt uppe i). Kräks lite av nervositet men samtidigt av lyckan. Det kommer bli jobb dygnet runt och jag kommer vara trött men glad. Spänd, orolig, lycklig, förväntansfull, skräckslagen osv... Men mest av allt så är jag så otroligt TACKSAM för mitt liv just nu 🙏🏼

MY INSTAGRAM