KÄRA DAGBOK

TIDEN RUSAR NÄR MAN HAR SKÖJ

Dagarna går sååå fort, veckorna går typ ännu snabbare och jag får lite lätt panik här. Jag tycker tiden bara rusar förbi. Mer timmar på dygnet tack! Slutet av min förra vecka och helgen har gått åt till att ligga i sängen och kurera magkatarr från helvetet. Skoj på den! Men nu är det måndag och redan igår kändes magen bättre så jag och Ulrika (@thehealthyblond) körde ett 30 min långt/kort pass med härlig hållkäftenfys. Alltid något.

Idag satte morgonen fart redan kl 07:00 i Observatorielunden, med utomhusträning för 3 starka tjejer. Inte alla i gruppen vill vara med på utomhusträningen märker man, haha (ok, några är sjuka och/eller bortresta, så ni är ursäktade) Healthy Lifestyle Camp april är iallafall igång från och med idag och det är pepp på den mina vänner.

Vi betade av lite löpning, knäböj, armhävningar, dips, mountain climbers, ännu mera löpning etc och vi avslutade allt med lite upp och ner i trappor. Gött första pass på månaden!

 

Ja ni hurninini, jag ville bara titta in, uppdatera dagboksstatusen och nu kör vi ny vecka med allt vad det innebär!

No Comments
Previous Post
3 april, 2017
Next Post
3 april, 2017

No Comments

Leave a Reply

Related Posts

My Instagram @theworkoutplan_

Instagram has returned invalid data.

MY INSTAGRAM