KÄRA DAGBOK

MÅNADENS LISTA, BOOTCAMP OCH EN FRÄSIG JÄKLA KEPS.

Mina rara små bloggisar, det var inte igår vi hördes. Det är, för att vara rätt exakt en månad sedan jag ens tittade in här. Vart tog tiden vägen? Vad har jag gjort? Jag gissar att du suttit som på nålar och väntat på ett svar! Jag har fått säkert 500 st mail där alla mina läsare undrar när jag ska börja blogga igen.. eller var det bara en person? Minns inte riktigt, hehe.

I mitt förra inlägg berättade jag ju om The Workout Plan Studion som ska öppnas och detta summerar nog upp mina dagar och mitt liv rätt så bra. Jag har pysslat med allt som rör just den biten. Det är hemsida som ska fixas, affärssystem som ska väljas, möte hit, möte dit. Alldeles precis träffade vi glasmästaren. Och för att inte prata om alla redskap och maskiner som ska väljas till gymmet. Ok, den biten är ju lätt den roligaste delen.

Jag har dock saknat er så jag gör ett försök i bloggandet igen och för att komma ikapp så kör vi enklast en lista på tiden som varit. Den lista kommer inte bli lång så don’t be scared.

 

MÅNADENS AKTIVITET: 

Som jag nämnde ovan och om jag ska sammanfatta det så snabbt jag bara kan. Jag sitter framför datorn exakt hela tiden typ. Jag, min keps och oftast något drick och ätbart i min hand.

MÅNADENS MOTION: 

Jag skäms men jag tänker vara ärlig. Jag promenerar. Enda jag gjort, japp. Runt runt. Jag som en gammal tant och min keps är med och på som en trogen gammal tax. Ibland försöker jag känna mig med i matchen och ber (läs tvingar) Pernilla som jag ofta (läs enstaka tillfällen) promenerat med, att bränna av en bild (läs 40 bilder). Oftast blir den (dom) inte så bra då jag helt uppriktigt känner mig rätt löjlig. Som nedan.. varför ta en sån här bild liksom? Vad gör jag här? Försöker jag inspirera och i så fall till vad??

Låt oss gå vidare….

MÅNADENS “I CAN’T FRIGGIN WAIT”: 

Jag fullkomligt dör för att få börja med ombyggnationen av TWP studion. 1:a oktober sätter vi igång och det känns såå långt borta just nu. Tills vidare får vi pyssla med allt det andra. Det där som kräver att man måste sitta stilla och fokusera en hel del. Sedan får vi måla över alla fräsiga “väggmålningar” som pryder studions väggar.

MÅNADENS HÖJDPUNKTER: 

Tisdagar och torsdagar då jag huserar med mitt BOOTCAMP i Sollentuna. Full house och nästa månad ser ut att bli lika lyckad. Yaay och tacksamheten på den! Världens skönaste gäng med tjejer i olika åldrar och med olika träningsvana. Alla med samma jävlar anamma dock.

Då vet vi, ni är uppdaterade och vi är på banan igen skulle jag våga påstå. Nu är det dags för telefonmöte så so long och hej min vän.

No Comments
Previous Post
10 september, 2018
Next Post
10 september, 2018

No Comments

Leave a Reply

Related Posts

My Instagram @theworkoutplan_

 • 💩 #wednesdaywisdom
 • Jag har aldrig suttit så mycket framför datorn som jag gör nu och jag kan nog först nu förstå innebörden och känslan av vad det gör med kroppen att sitta där framåtböjd, med näsan i skärmen och dessutom inte ta mig tiden att träna 😫
.

Min kropp skriker och min hållning har åldrats ca 20 år på 2 månader. Dags att ta tag i mig själv. Stänga igen datorn emellanåt, och kanske första steget tillbaka får bli att rulla fram yogamattan och jobba lite extra på rörlighet 🤔
.

Vad är din ”svaga punkt” du vet att du behöver jobba lite extra på? Ryggen? Bålen? .
Som bilden ovan visar så behöver jag nog börja jobba på det mesta 😂#iwillbebackstronger
.
(📸 @saulis.janis )
 • Det här gänget alltså 🙏🏼❤️ Sista passet av 8 ikväll💪🏼 Alla har blivit märkbart uthålligare, starkare och mycket mer explosiva på dessa 4 veckor🙌🏼✨#applåderochvisslingar till er ✨
.
På tisdag nästa vecka den 16/10 drar jag igång ytterligare ett varv BOOTCAMP i Sollentuna. Sammanlagt 8 ggr under 4 veckors tid (16/10 - 8/11)
. • Tisdagar och Torsdagar
• Kl 18:30 - 19:30 • Pris: 1395 kr 
För info/anmälan: info@theworkoutplan.se
 • Well hello there friday, and hello carpaccio pizza, my sofa and @netflixnordic 🙋🏻‍♀️🍕🍴Goodbye! .
Hur ska du spendera din fredagkväll?
 • Denna iskalla tisdag började kl 07:15 med välbehövd yoga för min sjukt stela kropp, på @selmacityspasthlm för @best_of_u efterföljt av magisk vegansk frukost och om man vill (jag glömde badkläder😭), ett dopp eller två i uppvärmd utomhuspool med fräsig utsikten över den soliga staden✨
.
En gång i månaden händer denna härliga aktivitet så du vet🧘🏻‍♀️👙Missa inte nästa omgång är dagens tipz!! .
In på @best_of_u för mer info/bokning ☝🏻
 • VARDAGSLYX? När man tar sig friheten att börja veckan med sovmorgon och en långfrukost (brunch) 🙌🏼✨ #myownboss .
Vad är vardagslyx för dig?
 • Godmorgon vänner🙋🏻‍♀️ Idag torsdag tittar vi oss själva djupt i ögonen (i spegeln givetvis🤣), sedan klapp klapp på axeln och säg efter mig... JAG ÄR FANTASTISK precis så som jag är!
.
Idag tycker jag att vi enbart fokuserar på människor och saker som får oss att må bra, saker som för oss framåt, mot våra drömmar. #getshitdonekindofthursday såattsäga 🌟 Are you with me?😎
 • Definitely my happy place.. 🌟🙏🏼
.
🙋🏻‍♀️Var hittar du lite extra kraft och energi?
 • Fram med juicemackapär, grönsaker och frukt. Förkylningarna poppar upp runt omkring mig men jag bara vägrar bli sjuk🙈
.

Denna röda dröm ”snodde” jag och @henriettesophia1 från @balanceyoga och den kommer bli en stående juice här hemma under hösten känner jag. Så god!! Kanske även bör ha den på @theworkoutplanstudio’s Fuel Bar🤔
.
❤️Morötter, rödbetor, ingefära, apelsin och lime ❤️
.

Har DU ngn favvo juice just nu?
 • #MONSLAY 🌟 Im alive. Motivated. Determined & ready to slay the day people 💃🏻
 • Goddagens denna härliga måndag, hur har din vecka börjat so far? .
Jag börjar veckan med ett efterlängtat frisörbesök innan jag sätter mig framför datorn och fortsätter med @theworkoutplanstudio hemsida som SKA vara klar på onsdag. Ok, då vet ni, vi ses i framtiden, adjö, over n out, kram, hej då osv... 🙋🏻‍♀️
 • Det här gänget alltså.. krigar så svetten lackar och är glada som få. Känns som att inte ens en atombomb skulle rubba deras fokus. Lyllos mig...🙏🏼💕

MY INSTAGRAM