BUBBLES & BURPEES - Månadens AW

 
BUBBLES & BURPEES AW  - 1.jpg

BUBBLE’S & BURPEE’S

Månadens skönaste AW

Eftersom vi på The Workout Plan Studio hävdar att det är viktigt med balans i livet bjuder vi nu in dig, medlem som icke medlem, till vårt AW-pass där vi börjar med svettigt träning efterföljt av ett glas bubbel, mingel och snacks.

För den som vill är det givetvis fritt fram att kasta sig in i duschen efter och varför inte passa på att lägga en ansiktsmask samtidigt som du varvar ner i bastun en stund innan du går hem eller vidare ut på andra fredagsaktiviteter

(hygienprodukter, handduk och ansiktsmask ingår och finns att låna på plats).

Träningen: Cirkelfys där alla, oavsett träningsnivå kan vara med.

När: Fredag den 25:e januari, kl 17:00.

 

Anmälan är bindande.

 
Marie Emre