OM OSS

träning-pass Hemsida - 1.jpg
 

Hej och välkommen till
The Workout Plan Studio

The Workout Plan Studio ägs och drivs av Marie och hennes man Murat Emre.

Marie hittar du i studion dagligen där hon sköter allt från att välkomna dig som medlem till att se till att du svettas ordentligt på gruppträningarna. Dessutom kommer hon garanterat höra av sig om du mot förmodan inte tränat på ett tag.. förmodligen också tjata på dig att äta ordentligt.

Murat hittar du lite mer i kulisserna då endast kvinnor är välkomna i studion som du vet. Han sköter dock allt som du kanske inte tänker så mycket på. Han är den oumbärliga “vaktmästaren” som bär det stora ansvaret med allt från rinnande kranar till dina ekonomifrågor.


VÅR VISION:


TWP Studion är ett personligt boutique gym tillägnat kvinnor i alla åldrar. Hos oss är målet att varje kvinna ska känna sig bekväm, motiverad och sedd i träningslokalen och vi håller en nära kontakt med alla våra medlemmar.

Hos oss fokuserar vi på gemenskap, träningsglädje och hållbar hälsa från grunden. Vi jobbar inte med krångliga dieter utan tänker istället näring, energi och långsiktighet. Här ska vi tillsammans bygga ett hälsosammare du.

VÄLKOMMEN IN!


Öppettider

Mån-Tors: 06.30-21.00
Fredag: 06.30-19.00
Lördag: 10.00-16.00
Söndag: 11.00-16.00