TJÄNSTER

träning-pass Hemsida - 1.jpg
 

TJÄNSTER

Glöm inte att spana in vår nyhetstavla vid dina besök i studion! Där hittar du info och datum för workshops och annat skoj!

Uppdateras även i vår Facebook-grupp.


 
 
A1 - 1.jpg

Personlig träning

Med en PT får du individuellt anpassade träningspass för att du ska nå dina mål oavsett om det är för att förbättra din hälsa, bli starkare, snabbare i löpspåret eller gå upp/ner i vikt. Här står du, dina mål och behov i fokus. Kontakta oss för paket och prisförfrågningar.

 

 
A2 - 1.jpg

Bootcamps

Kom igång med din träning en gång för alla! Våra bootcamps pågår under fyra veckor och fortsätter löpande varje månad. Välj den bootcamp som passar dig bäst.

 

 
A3 - 1.jpg

Mamma/Gravidträning

Att vara gravid eller nybliven mamma ställer höga krav på kroppen. Genom att du tar hand om dig själv med träning och hälsosam kost blir du både en starkare och en friskare mamma med mer energi. Självklart är din bebis välkommen att vara med under passet.

 

 
A4 - 1.jpg

Företagsträning

Vill du att din personal ska må bättre, bli mer stresstålig, förbättra minne och kreativitet? Se då till att röra på er, stärk upp teamet och träna tillsammans. Olika paketlösningar som anpassas utifrån era behov och önskemål. Det går även att träna vid enskilda tillfällen, som till exempel en enstaka företagsaktivitet. Kontakta oss för ett personligt möte där vi skräddarsyr paket för just ert företag.

 

 
A5 - 1.jpg

Möhippa

Varför inte utmana den blivande bruden och starta möhippan med ett svettigt och roligt träningspass. Därefter kan ni i lugn och ro basta, sminka er och njuta av snacks och dryck i vår FUEL BAR.

 

 
A11 - 1.jpg

Workshops och Events

Olika upplägg där vi t.ex tränar, minglar, umgås och träffar nya bekantskaper. Vi fyller på med kunskap inom hälsa och välmående. Ibland skålar vi med ett glas juice och ibland med ett glas bubbel.

 

 
A7 - 1.jpg

Föreläsningar och Inspirationskvällar

Vi bjuder in till föreläsningar av inspirerande kvinnor som delar med sig av sina liv, erfarenheter och kunskaper. Allt som kan bidra till inspiration, motivation och en hälsosam livsstil.

 

 
BUBBLES%252B%252BBURPEES%252BF%2525C3%252596RS%2525C3%252596K%252B2.jpg

“Bubbles & Burpees”

Vårt AFTER WORKout koncept som hålls den sista fredagen varje månad. Först tränar vi hårt och svettigt, sedan bastar vi, träffar nya träningsvänner samtidigt som vi avnjuter något gott att tugga på, dricker hälsoshots och självklart skålar vi med ett glas bubbel.

 

 
A10 - 1.jpg

Frågor eller önskemål?

Hör gärna av dig till oss för mer info, frågor, önskemål och prisuppgifter.
Maila på info@theworkoutplan.se eller kom in till studion.