PASS/SCHEMA

träning-pass Hemsida - 1.jpg
 
 

Träning för alla

Hos oss hittar du allt för din styrketräning och även en gruppträningsyta, för din individuella och funktionella träning med battlerope, TRX, slamballs, STROOPS, traktordäck mm och varför inte dra viktsläden över konstgräsmattan efter det att du har lekt dig svettig i buren. Här finns det garanterat något för alla.

 
 

Kolla även in våra andra tjänster för t ex möhippa, företagspaket och vår “After Work träning” som vi håller sista fredagen varje månad.

 

 
 
header hemsida 7 - 1.jpg

TWP CIRKELFYS 45 eller 60 min 

Cirkelträning för hela kroppen där var och en kan anpassa träningen och intensitet en efter egen förmåga och dagsform. Uppbyggt i olika block och stationer som utförs under tid.

Passet på 60 min innehåller uppvärmning och stretch tillsammans.

Nivå: Passar alla oavsett träningsvana.

 

 
hemsida basic - 1.jpg

START UP BASIC 45 min

För dig som tidigare inte tränat så mycket eller aldrig. Vi går igenom grunderna och basövningarna inom träning och håller ett lugnt tempo med lättare vikter och därefter bygger vi på allt eftersom. Vi jobbar även med rörlighet och balans så att du på ett lugnt och säkert sätt bygger upp din kropp.

Nivå: Nybörjare

 

 
AAAAAAAA - 1.jpg

CORE N BOOTY 30 min

Passet för dig som vill koncentrera dig lite extra på core och sätesmusklerna. En stark bål och säte är grunden till både en starkare kropp och en bättre hållning.

 Nivå: Passar alla oavsett träningsvana.

 

 
box hemsida - 1.jpg

KAMPSPORTSFYS 60 min 

Under detta pass ägnar vi oss svettig, explosiv träning med inspiration och inslag från kampsporten. Passet är uppbyggt i olika stationer som utförs under tid utan att du slåss med någon. Vi börjar passet med uppvärmning tillsammans.

Nivå: Passar alla oavsett träningsvana.

 

 
header hemsida 4 - 1.jpg

TABATA TUESDAY 30 min

Högintensivt intervallpass för hela kroppen som optimerar förbränningen, utmanar såväl konditionen som uthållighet och styrka.

 Nivå: Passar alla oavsett träningsvana.

 

 
BUBBLES & BURPEES AW  - 1.jpg

BUBBLES & BURPEES

Vårt After Work koncept hålls sista fredagen varje månad. Vi avslutar veckan med hög musik, svettig träning som därefter avrundas med en ”high five” och för den som vill, bastu, mingel, snacks och ett glas bubbel.

 

Nivå: Passar alla oavsett träningsvana.

 

 
PT Hemsida - 1.jpg

PERSONLIG TRÄNING

Med en PT får du individuellt anpassade träningspass för att du ska nå dina mål oavsett om det är för att förbättra din hälsa, bli starkare, snabbare i löpspåret eller gå upp/ner i vikt. Här står dina mål och behov i fokus.

Kontakta oss för paket och prisförfrågningar.

 

 
yoga hemsida - 1.jpg

YOGA 60 min

Ett lugnare Hatha Yoga pass som hjälper dig hitta ditt inre välmående med fokus på andning och kropp. I en hektisk vardag glömmer vi ofta bort att ge oss själva tid att stanna upp och tanka på med ny energi och trycka på paus-knappen.

Nivå: Passar alla oavsett träningsvana.

 

 
High Five hemsida - 1.jpg

FREDAGSFYS INNAN FREDAGSMYS

Det här är lunchpasset som ger kroppen ny energi och hjärnan större möjlighet att vara fokuserad och produktiv timmarna innan helgen tar vid.

Vi startar passet med rörlighet och uppvärmning med hjälp av kroppsviktsövningar för att förbereda kroppen för nästa del. Därefter jobbar vi kombinerat styrka, flås och spänst med fokus på träningsglädje, gemenskap och rolig utmaning. Övningar går att göra både lättare och svårare för att passa just DIG och din dagsform.Vi avslutar med ca 10 min nedvarvning.

Nivå: Passar alla oavsett träningsvana