SÄKER TRÄNING UNDER COVID-19

Att Covid -19 inte försvann det förstod vi ju självklart men nu har alltså “rond 2” dragit igång. Jag gissar att du nu funderar över hur tankarna och upplägg går här hos oss i studion.

Först av allt, vi behöver hålla igång verksamheten av förklarliga själ. Vi vill ju som företag gärna överleva även denna vända. Med detta sagt så tar vi givetvis ansvar för att hålla saker och ting korrekta, men vi behöver även din hjälp.

Därefter tittar vi på Folkhälsomyndigheternas uppmaningar gällande gym. GIVETVIS ska man inte trängas…. någonstans. Detta gäller ÖVERALLT och inte bara specifikt på gym. Vi vill också gärna påpeka att vi är ett litet boutique gym som alltid är bemannat och kan därav hålla ordentligt rent och se till att alla följer restriktionerna. Vi spritar, rengör och gör allt som står i våran makt här.

Vi tar ansvar för att du ska kunna fortsätta träna hos oss, och vi ber dig att göra detsamma.

  • TVÄTTA HÄNDERNA direkt när du kommer hit (att tvätta händerna med tvål och vatten anses vara mer effektivt än att endast sprita)

  • Håll avstånd!

  • Du som styrketränar på egen hand (alltså inte gruppträningar) får en trasa av oss i receptionen som du kan torka av ALLA de träningsredskap du använder, både före och efter (flaskor med desinfektionsmedel finns givetvis att tillgå) Blir lite enklare med trasa istl med papper. På väg härifrån lämnar du tillbaka din smutsiga trasa till receptionen.

  • Du som går på gruppträning fortsätter precis som tidigare, att alltid torka av den sista stationen där du avslutar passet på. Även här använder vi trasor på samma sätt som beskrivet ovan.

  • Se till att INTE peta och pilla dig i ansiktet under din träning.

  • Om möjligt, byt om hemma före och efter din träning.

  • Och givetvis du som är sjuk, även med milda symtom, ska inte träna. Stanna hemma tills du är helt frisk och därefter 48 timmar efter tillfrisknande. På så sätt smittar du ingen annan. Och nej, du kommer “INTE tappa alla muskler”… inte ens efter 3 veckor utan träning, vi lovar!

OBS! Vi följer utvecklingen och är redo att vidta nödvändiga åtgärder om situationen skulle förändras.

/Kram från oss på TWPS

Marie Emre