ÄR DU NYFIKEN PÅ ATT TRÄNA MED PT?

 
Maria - 1.jpg

Är du redo för en förändring?

Vi är otroligt stolta över att presentera studions fantastiska personliga tränare, Maria. Med sin underbara personlighet, lyhördhet och oerhörda kunskap tar hon nu emot dig som känner sig nyfiken på och hur det skulle vara att träna med en personlig tränare, under en 30 min kostnadsfri konsultation.

Maria är certifierad professionell tränare och mental tränare. Hon har jobbat med hälsa och träning i över 20 år som både gruppträningsinstruktör, personlig tränare och löpcoach. Hon är även expert på stresshantering och har hjälpt många kvinnor till ett liv med mer harmoni, bättre självkänsla och hälsosam livsstil med hjälp av träning och personlig utveckling.

Maria är mamma sen 2013 och har sedan dess jobbat med att träna gravida och nyblivna mammor för att komma tillbaka till träningen på ett säkert och effektivt sätt för att få träningen att passa in i livet.

Hon har jobbat med löpare i över 5 år och har själv sprungit ett Fjällmaraton. Hon har kunskapen och erfarenheten att förbättra ditt löpsteg och öka njutningen av din löpning oavsett hur långt du vill springa.

Boka på info@theworkoutplan.se 
Marie Emre